UA | RU
Отримати консультацію

Квадрат 300*300 мм

Тротуарна плитка «Квадрат»

Популярна плитка тротуарна квадрат 300х300 легко укладається на підготовлену основу. За рахунок її розмірів процес викладання спрощується, а час монтажних робіт значно скорочується. Такий матеріал використовується для мощення доріжок, тротуарних та паркувальних зон, а також дворових територій та майданчиків біля комерційних споруд. Незважаючи на просту форму, тротуарна плитка «Квадрат» може урізноманітнити ландшафтний дизайн. А наявність різних колірних рішень – приємний додаток для тих, хто захоче оновити дворове покриття.

Наша компанія пропонує купити плитку «Квадрат» 300х300 з послугою доставки по місту Одеса та регіону. Відправлення здійснюється безпосередньо з виробничих потужностей на території області. Це гарантує найкращу вартість матеріалу та його якість, що відповідає суворим технічним умовам.

Довговічність дворового покриття

Плитка «Квадрат» 300х300 з Одеси – це стійке подвір'я, яке витримує всі експлуатаційні умови. Їм вистилають пішохідні зони, автомобільні під'їзди та паркувальні місця. Товщини вібропресованого матеріалу достатньо, щоб зберігати цілісність та початковий зовнішній вигляд за будь-яких умов.

Технологія пресування широко використовується у виробництві дворового покриття. Наша компанія постачає матеріал високої якості, який виробляється за суворими технічними умовами. Як основу застосовується суміш з додаванням пластифікаторів та стійких барвників. За рахунок цього дворове покриття слугує багато років. А колір під впливом будь-яких погодних умов не втрачає своєї насиченості.

Особливості укладання матеріалу «Квадрат»:

  • Простота викладки за рахунок великого розміру та рівної форми;
  • Міцність та стійкість до вагових навантажень;
  • Наявність варіантів з фаскою та без фаски;
  • Можливість вибору широкої палітри кольорів;
  • Невелика ціна.

Щоб створити довговічне дворове покриття з матеріалу, що описується, достатньо правильно підготувати основу. Для цього рівняється рівень ґрунту з певним ухилом, стелиться за бажання геотекстиль і трамбується гранітний відсів з цементом як підкладка. Після точного укладання матеріалу щілини засипаються дрібнозернистим піском. Внаслідок цього дворова основа виходить дуже міцною навіть без використання клею.

Як зробити правильний вибір

Перед тим, як замовити матеріал для мощення доріжок, необхідно визначитися з колірними рішеннями. Наша компанія надає на вибір кілька кольорів плитки, серед яких сірий, білий, бежевий, бордовий та коричневий. Фактур також може бути кілька. Наприклад, в одному з варіантів поверхня укладання матеріалу нагадує фактуру природного каменю. В іншому варіанті – дерева.

За рахунок різноманітності вибору можна створити бажану стилістику ландшафтного дизайну на подвір'ї приватного будинку або на території комерційної споруди.

Перед покупкою необхідно врахувати інші характеристики. Наприклад, товщину виробів. Цей параметр визначає номінальне навантаження майбутню поверхню. Для паркування автомобіля або проїзду машин потрібно підбирати матеріал товщі, а для пішохідних стежок на цьому можна заощадити.

Менеджери компанії завжди допоможуть зробити правильний вибір у товщині, фактурі та кольорі плитки для двору.

Зробіть замовлення на якісну квадратну плитку великого розміру, щоб устелити двір приватного будинку, готелю, складу, АЗС, магазину, салону чи іншої споруди. А про високу якість та кращу ціну по Одеському регіону подбає вже наша компанія.

Отримати консультацію
* Поля, обов'язкові для заповнення
Записатися на консультацію